Niet burgelijk correct, wél speels!

Waargebeurd

Het begon allemaal op een dagje internetten, na een tijdje kwam ik bij de contactadvertenties van GaySite. Hier was de mogelijkheid om advertenties te zetten; nou met mannen had ik het nog nooit gedaan. Dus heb ik maar een advertentie geplaatst, leuke jongen, 19 jaar, zoekt andere mannen om seks mee te hebben. Daar kwamen aardig wat reacties op, maar als je een keer iets terugschreef dan kreeg je geen antwoord meer terug. Totdat ik een keer in de mailbox ging kijken en daar stond een reactie van een 18 jarige jongen, een halfbloed. Woonde ook nog in dezelfde plaats en had ook nog weinig ervaring. Ik gaf maar eens antwoord en dacht dat ik nooit meer iets van die jongen zou horen. De volgende dag heeft hij weer gemaild en hij wil de volgende dag afspreken. We hadden afgesproken op een parkeerplaats want ik wilde eerst wel eens zien of hij echt wel 18 was, nou dat was hij, en een halfbloed. Ze zeggen toch wel eens dat zulke jongens behoorlijk speelgoed hebben, nou ik kan je verklappen dat hebben ze zeker.


Hij had van tevoren al gezegd dat hij niet wilde neuken, en niet geneukt wilde worden. Deze afspraak hadden we gemaakt op maandag morgen om half tien. Het was net januari ’01 en het was een graad of vijf. Hij stelde voor om naar zijn huis te gaan want zijn ouders waren toch weg, dat kwam mooi uit want mijn vader was nog thuis. Eenmaal bij hem thuisgekomen, wisten we eigenlijk niet wat we wilde doen. Hij stond nog in tweestrijd homo / hetero en ik eigenlijk ook. Ik zei zo tegen hem: “Hoe langer we een beetje staan te kletsen des te meer twijfel ik krijg of ik nog wel wil.” Dat vond hij ook. Toen zei opeens iets waar ik me echt over verbaasde: hij had nog nooit iemand op de mond genomen, wel eens gepijpt, maar nog nooit iemand op de bek genomen. Ik ondernam gelijk actie en nam hem vol op de bek, je moest toch ergens beginnen. Gelijk lag zijn hand op mijn pik, en begon mijn ballen te masseren, met zijn andere hand begon hij mijn broek los te maken. In het begin had hij nog twijfel maar nu niet meer, ik begon zijn broek ook los te maken en begon aan zijn half slappe lul te trekken die daar direct op reageerde, en omhoog steigerde. Hij was ondertussen ook al aan mijn pik aan het trekken. Hij wilde me naakt zien, dus we begonnen ons snel uit te kleden, de sokken hielden we aan.


Daarna nam hij me gelijk weer op mijn bek, en begon langzaam aan mijn tepels te sabbelen, na een tijdje zakte hij nog verder af, en begon langzaam aan mijn pik te zuigen. Na dit een tijdje te hebben volgehouden nam ik hem weer op zijn bek, ik voelde de smaak van pik in zijn mond, dit maakte me zo geil dat ik die van hem ook wilde proeven. Hij ging op mijn buik zitten en schoof zijn pik bij mij in mijn mond, zijn pik was al iets slapper geworden maar nam nu snel in omvang aan. Ik stelde voor om mekaar eens lekker af te zuigen. Ik plat op het bed en hij boven op me, met zijn pik in mijn mond. Al snel lagen we mekaar heerlijk te pijpen. Na een half uurtje te pijpen en te trekken kon hij het niet meer houden, plotseling schoot hij zijn sperma in mijn gezicht, over mijn buik en zijn eigen buik. Ik was nog lang niet klaar gekomen, en dat kon nog heel lang duren, ik kan zelf bepalen wanneer ik ga spuiten, en ik had het nog veel te goed naar mijn zin. 


Na nog een half uurtje te zijn door gegaan vond hij een plekje bij mij waar ik echt geil van werd, hij beet heel zachtjes in mijn ballen, mijn pik schoot daar van overeind en eventjes was ik bang dat ik klaar zou komen, maar dat wilde ik nog helemaal niet ik wilde in zijn mond klaar komen. Ik kon zijn aandacht er van af krijgen door hem nog een keer te laten komen, dit keer schoot hij er nog meer uit. Vooral op mijn buik, dit keer wilde ik het ook in mijn mond hebben en het laatste beetje zoog ik eruit. Ik zo! og zijn pik als het ware helemaal klem in mijn mond, dit vond hij zo lekker dat hij er nog een beetje extra zaad uit perste. Ondertussen was hij al weer begonnen met mij te zuigen, en we waren nu al een uur en een kwartier bezig, ik vond dat hij mijn zaad ook wel mocht proeven, net toen hij mijn pik in zijn mond stak, spoot alles eruit. Alles kwam in zijn mond terecht. Het leek even of hij aarzelde maar hij slikte toch alles door. We kenden mekaar pas twee uur maar we kwamen heerlijk klaar, twee jongens die het eigenlijk voor de eerste keer deden.

(Visited 776 times, 1 visits today)

Tags:

Delen op:

Registreer eerst een account op gaysite.nl om uw uw reactie kwijt te kunnen.

Gerelateerde Blogs