Niet burgelijk correct, wél speels!

Verliefd omstrengelde hij mij

Dit verhaal speelt enkele weken geleden en ik zal maar meteen met de deur in huis vallen. Na een dag hard werken ging ik naar de sauna om even op adem te komen. Maar daar was ook Harry, een heerlijke vent waar ik al enige tijd een oogje op had. Met een halfstijve kwam hij naast mij zitten. Een heet verlangen schoot door mijn lichaam wanneer hij zijn knie tegen de mijne drukte. Ik draaide mijn hoofd naar hem. Verlangend keek hij mij aan, hij legde zijn arm rond mijn middel, zijn mond drukte op mijn mond, we kusten, mijn vingers streelden zijn ballen, ik voelde zijn penis stijf worden. Hij woelde door mijn intieme geslachtsdelen, geil begonnen onze tongen te kussen, omstrengeld genoten we van onze hete lichamen. Smachtend van verlangen gingen we samen naar de douche.

 

Het lauwe water verwijderde het zweet van onze lichamen maar onze pikken bleven stokstijf op mekaar gericht. Ik knielde voor hem neer. Eindelijk zag ik zijn stijve penis en zijn volle balzak heel dicht voor mij. Heet woelden mijn vingers door zijn intieme delen. Hij duwde zijn bekken naar mij toe om zijn trillende penis aan te bieden. Heet keek hij mij aan, zijn geopende mond verlangde dat ik hem zou pijpen. Vurig klemde ik zijn stijve jongen in mijn mond, mijn tong proefde zijn geile voorvocht. Zijn handen streelden mijn hoofd, zijn teelballen rolden tussen mijn begerige vingers. Heftig begonnen mijn lippen over zijn genotstaaf te glijden, verwoed begon ik te zuigen. Ik voelde de verdikking van zijn penis tussen mijn lippen glijden, heet was dit gevoel, ik genoot van zijn geile kreten. Hij schoof zijn bekken ritmisch heen en weer, mijn mond werd zijn begeerde kutje. Zijn adem stokte, ik voelde zijn zaadleiders trillen, met een wellustige oerkreet kwam hij tot een heerlijk orgasme, ik voelde zijn zaadstroom als trillende genotgolven gieren door zijn gespannen penis, heerlijk was zijn spuiten diep in mijn keel. Ik krulde mijn tong rond zijn eikelspleetje, zalig was het gevoel van zijn spuitende zaadstroom. Voldaan keek hij mij aan “dit was geweldig, ik heb er zo naar verlangd”.

 

Ik omstrengelde zijn hete lichaam in een vurige tongkus, wulps proefde hij zijn eigen geil in mijn mond. Maar dan knielde hij voor mij neer en gaf mij een overheerlijke pijpbeurt, overweldigend was het gevoel mijn sperma te kunnen spuiten in zijn zuigende mond. Heet waren onze tongkussen. Weer knielde ik voor hem neer. Verliefd streelde ik de binnenkant van zijn billen, ik genoot van het zicht van zijn stijve jongen en zijn gespannen zakje, zijn twee dikke teeltballen tekenden zich duidelijk af. Mijn hand woelde door het zwarte schaamhaar op zijn onderbuik, hij genoot hoorbaar van deze intieme strelingen. Zijn vingers streelden zijn ballen, ik trok het velletje over zijn vuurrode eikel, ik was verliefd op het mooi afgetekend spleetje op het topje van zijn eikel, een druppel wit voorvocht was te zien, geil smeerde mijn vinger zijn voorvocht over zijn topje. Hij kreunde verlangend naar meer. Hunkerend keek hij mij aan, hij zag mij bezig met het aftrekken van zijn dikke genotspier. Steeds sneller gleed mijn hand over en weer, heviger begon hij door zijn testikels te woelen, plots slaakte hij een kreet “ik voel het, het gaat komen, kijk het gaat spuiten”. Ik voelde zijn warm genotvocht druipen over mijn gezicht en mijn borst. 

 

Als hij volledig uitgeblust was zag ik zijn zakje als een zwaar vodje hangen onder zijn penis, de spanning was er uit verdwenen en ik kon nu veel duidelijker zijn balletjes voelen en zien in zijn hangende zakje, hete luststromen schoten door mijn ballen alleen reeds door dit intieme zicht.

Verliefd omstrengelde hij mij, hij wreef zijn kaken langs mijn met sperma overladen kaken, hij kuste en likte mijn aangezicht, heet genot brandde in mijn vurige eikel. Dan knielde hij voor mij neer om mijn barstende penis af te trekken, het was een hemels genot om hem bezig te zien met mijn meest intieme delen. Eindelijk brachten zijn vingers mij tot een geweldig orgasme en het was voor mij een hemels genoegen mijn eigen zaad te zien spuiten en daarbij te weten dat Harry dit van zo dichtbij kon zien gebeuren. We hadden elkaar nu op de meest intieme wijze tot het opperste genot zien komen.

Andere seksverhalen..

Seks in de darkroom

Spelen met Tarzan

Tussen Amersfoort en Apeldoorn

(Visited 193 times, 1 visits today)

Tags:

Delen op:

Registreer eerst een account op gaysite.nl om uw uw reactie kwijt te kunnen.

Gerelateerde Blogs

Laatste artikelen:
Categorieën:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.