Niet burgelijk correct, wél speels!

Tussen Amersfoort en Apeldoorn

Het was mistig en kil terwijl Erik op het perron stond te wachten op de eerste trein naar het Oosten.
Hij had er spijt van, dat hij de gedachte om een trein later te nemen, die bij het afgaan van de wekker bij hem was opgekomen, van zich had afgezet, door direct met de blote pootjes op het toch wel koude laminaat parket te gaan staan. Het was aardig fris in de slaapkamer, waarvan het raam slechts op een kier open stond en daardoor was de gebruikelijke ochtenderectie maar van korte duur. Maar goed ook, want even lekker aftrekken tijdens het douchen kost altijd wel een paar minuten, waardoor je je later moet haasten.

Gelukkig, daar kwam de trein aan – zelfs een minuutje te vroeg – snel stapte hij in en zocht een hoekplaatsje in de aangenaam warme eerste klasse. Ja, het was een goede gedachte geweest, om zelf het verschil tussen eerste en tweede bij te betalen toen hij dat algemene abonnement van het bedrijf kreeg. Aan autorijden had hij een hekel – hij bezat er zelfs geen- en op deze manier was hij op jaarbasis voordeliger uit. De taxi’s op de uitgaansavondjes meegerekend. Aangezien hij nog een aantal uurtjes voor de boeg had, besloot hij om zich eerst maar eens “van binnen te bekijken” alvorens hij de Metro en de Spits zou gaan uitpluizen. Nadat hij zijn jas had uitgedaan, zakte hij lekker onderuit , waardoor zijn ballen enigszins klem kwamen te zitten in zijn broek. Maar dat was een lekker gevoel, zeker nu de ochtenderectie maar van zo’n korte duur was geweest. Hij legde z’n nog slappe pik in een broekspijp, deed z’n ogen dicht en terwijl hij indommelde herhaalde moeder natuur de ochtenderectie.

Hij schrok wakker toen de trein bij het volgende station – later bleek dat het Utrecht was – weer optrok en toen hij zijn ogen opende zat tegenover hem een vent, met grote ogen naar zijn kruis te staren, terwijl de hand, die hij in zak hield duidelijk niet met een sleutelbos speelde. Ja, het moet vast een opwindend gezicht zijn voor een homo om zijn erectie te zien. Snel sloot hij zijn ogen weer en genoot van het opwindende gevoel van een lekkere stijve tegen de binnenkant van zijn dijbeen geklemd door een strak zittende broek . De wetenschap, dat er iemand in zijn onmiddellijke nabijheid meegenoot verhoogde het genot. Hij deed alsof hij sliep, door zo nu en dan een snurkgeluidje te maken, maar gluurde op een slinkse wijze naar zijn overbuurman, een langharige blonde man met baard. Het gefriemel met een piemel in de beperkte ruimte van een broekzak beviel deze kennelijk niet, want Erik bemerkte, dat met een geroutineerd gebaar de gulp werd opengemaakt om ruimte te geven aan een flinke jongeheer, die, voorzien van een glimmende eikel, te voorschijn kwam. Baardman was vast heel opgewonden, want hij omvatte zijn gereedschap met de volle rechter vuist en pompte er op lost, terwijl hij ongegeneerd begon te hijgen.

Het werd voor de pseudo slaper steeds moeilijker om in zijn rol van snurkende dromer te blijven en daarom vervolgde hij zijn spel, door gapend wakker te worden en eens lekker zijn kruis te reorganiseren. Baardman was inmiddels bezig om het voorvocht rond zijn prachtige paarse eikel te smeren en siste tussen zijn tanden: “Ik wil de jouwe zien en voelen”, kennelijk ging hij er vanuit dat zijn reisgenoot ook aan de herenliefde deed. Deze antwoordde echter quasi onschuldig: “Wat wil je zien en voelen?” waarop baardman zei: “Toe, alsjeblieft, laat mij even jouw lekkere stijve zien; terwijl ik hem dan vasthoud met mijn andere hand hoef ik nog maar een paar rukjes te geven om klaar te komen.” Zijn overbuurman vond dit wel een uitdaging, maar besloot om te doen alsof hij hetero was en zei: “Viespeuk, moet ik de conducteur er bij halen, of ga je nu direct ergens anders zitten?” Baardman schrok duidelijk, want zijn glorieuze erectie verdween direct, terwijl hij met gezwinde spoed zijn “gereedschap” opborg. Erik lachte nu en zei, vooruit dan maar ik wil ook wel eens wat anders, maar dan niet op deze stiekeme manier, alhoewel het wel spannend is als je ieder moment door een conducteur “betrapt” kan worden. Dit was nog maar net gezegd en de rits was nauwelijks opgehaald toen de deze ambtenaar daadwerkelijk verscheen. Nadat hij zijn noodzakelijk knipwerk gedaan had en de beide heren een goede reis gewenst had begon de trein af te remmen en reed het station van Amersfoort binnen.

Na de korte stop kwamen er geen mensen in de eerste klas bij en kennelijk wist Baardmans ook dat er nu een traject kwam dat ca 30 minuten zou duren, want terwijl hij met een veelbetekenende blik opstond gleden broek en slip al op zijn enkels. “Laat nu je handel maar eens zien, of durf je soms niet meer” Erik voelde dat zijn inmiddels slap geworden paal ook weer aardig aan het steigeren was, maar haalde alleen zijn half stijve uit de gulp, hetgeen zo onhandig ging, dat hij zich bezeerde aan de rits. Inmiddels had Baardmans zijn grote kloppende stijve van het velletje ontdaan en met speeksel lekker glad gemaakt. Met grote ogen staarde hij naar de zeer donker gekleurde pik van Erik en vroeg hem op de man af: ” Je heb toch geen enge ziekte of zo, want je bent blank maar je jongeheer ziet er uit als die van een neger” Waarop deze antwoordde: “dat komt ervan als je aan nudisme doet en van de zon houdt” Baardmans zuchtte opgelucht en zoende hem direct vol op de mond. Nu hield Erik zich ook niet meer in en deed een greep naar de mooie, met blond haar begroeide, zak van Baardmans. Met zijn middenvinger beroerde hij diens holletje, terwijl ballen en zak over de binnenkant van pols gleden. Zijn eigen paal werd door een grote eeltige hand bewerkt, terwijl een andere hand, via zich aan de achterkant van zijn broek naar binnen had gewurmd en zijn billen kneedde. 

Bij Baardmans voelde hij de zak harder en kleiner worden, dus het moment van klaarkomen was in aantocht.

Hij stopte en zei: “Wat doen wij? condooms? zakdoekjes of spuiten? ” Baardmans, onderbrak zijn dubbelhandig spel en terwijl hij met één hand zijn broek ophees, haalde hij met de andere een pakje condooms te voorschijn terwijl hij zei: “Als jij nu ook je broek en slip laat zakken, krijg je van mij een condoom dan kunnen wij ons lekker laten gaan en komen er geen sportvlekken op je kostuum” Zo gezegd zo gedaan en binnen een paar seconden werd het spel hervat. Het speet Erik, dat hij die ruige hand niet meer zo goed voelde maar dit gemis werd aardig gecompenseerd omdat Baardmans inmiddels afwisselend zijn tepels en kontje bewerkte. Het moment suprème was nu echt in aantocht, hij zoende Baardmans recht op de bek, bewerkte ook zíjn tepels, voor zo ver hij die op de tast tussen de borstharen kon vinden .
Net nadat hij zijn witgejaste pik,tussen de prachtige, blond behaarde, melkwitte dijen van Baardmans had gestoken en hij diens grote warme lul ter hoogte van zijn navel tegen zijn onderlijf voelde kwam hij met een grom klaar. Schokte met zijn onderlijf zo heftig tegen de benen van Baardmans, dat deze moeite had om staande te blijven. Eriks handen klemden zich vast aan borsthaar en tepels. Met een kreet, die tot in de tweede klas hoorbaar moet zijn geweest, kwam Baardmans nu ook klaar, waarbij hij met beide handen het licht behaarde kontje van Barend haast fijn kneep.

Op dat moment remde de trein fors af, de stijve piemels verdwenen met condoom en al in de respectievelijk slips en de beide reizigers brachten hun kleding weer in orde. Nog maar nauwelijks gezeten achter hun Metro en Spits stopte de trein in Apeldoorn en stroomde de eerste klasse vol met reizigers. Even later, toen de trein weer reed, deed onze hoofdpersoon in het toilet zijn “regenjasje” uit. Ook hierbij was er sprake van een stroom, maar dan van sperma. Tjonge jonge, wat kun je soms toch op een simpele manier lekker klaarkomen. Teruggekomen bij zijn zitplaats was Baardmans verdwenen.

Iedere keer als Erik met de trein van Voorburg naar Almelo rijdt krijgt hij ter hoogte van Apeldoorn spontaan een erectie; meestal gevolgd door een aftrekbeurt op het toilet. Lekker, maar niet zo fijn als het klaarkomen met Baardmans, toen op die kille ochtend. En altijd is er in Utrecht de hoop dat Baardmans weer instapt.

Andere seksverhalen..

Seks in de darkroom

Spelen met Tarzan

Tussen Amersfoort en Apeldoorn

(Visited 1.133 times, 1 visits today)

Tags:

Delen op:

Registreer eerst een account op gaysite.nl om uw uw reactie kwijt te kunnen.

Gerelateerde Blogs