Niet burgelijk correct, wél speels!

Taylor Swift uit zorgen over anti-Gay-wetten tijdens show

Wetgevers verantwoordelijk anti-lhbti-wetten

Taylor Swift heeft stilgestaan bij de Pride-maand in juni tijdens haar show in Chicago. De 33-jarige Amerikaanse singer-songwriter riep eerder deze maand haar fans daarbij op om bepaalde wetgevers verantwoordelijk te houden voor anti-lhbti-wetten die in de Verenigde Staten worden aangenomen.

bron: ANP

“Ik kijk om me heen vanavond, ik zie zoveel ongelooflijke individuen die op een authentieke en prachtige manier leven, en dit is een veilige plek voor jullie. Dit is een feestelijke ruimte voor jullie”, sprak Swift. “En een van de dingen waar ik trots op ben, is dat ik bij jullie mag zijn en jullie zo liefdevol en zo attent en zo zorgzaam met elkaar om zie gaan.”

Pride betekent ook 'pijn'

De zangeres zou willen “dat elke plek veilig en mooi was voor mensen in de lhbti-gemeenschap”, vervolgde ze. “We kunnen het niet over Pride hebben zonder het over pijn te hebben. Recentelijk zijn er zoveel schadelijke wetsvoorstellen geweest die mensen in de lhbti– en queer-gemeenschap in gevaar hebben gebracht. Het is pijnlijk voor iedereen.”

De zangeres spreekt vaker haar steun uit voor de lhbti-gemeenschap.

(Visited 73 times, 1 visits today)

Tags:

Delen op:

Registreer eerst een account op gaysite.nl om uw uw reactie kwijt te kunnen.

Gerelateerde Blogs