Niet burgelijk correct, wél speels!

Spelen met Tarzan

Mijn naam is Mark, 19 jaar, student en woon in Den Haag. Al een tijdje vind ik het lekker om mezelf lekker af te trekken en daarbij mezelf te vingeren. Dit geeft een extra geil gevoel door je lichaam als je klaarkomt. Meestal doe ik dit onder de douche, omdat ik dat schoner en lekkerder vind. Al een jaar of wat fitness ik thuis op mijn kamer. Meestal halverwege de oefeningen wordt ik altijd onwijs geil en sta ik dus vaak met een paal in mijn broek mijn tricebs te trainen. Als ik klaar ben met fitnessen zorg ik altijd dat ik internet al aan heb staan en dan nog even in de box met wat geile mensen ga chatten. Hierna ben ik altijd zo opgewonden dat ik altijd in ben voor wat extra’s, zoals de dildo die ik sinds kort heb.

 

Het was een regenachtige dag en ik was klaar met fitnessen en wilde net mijn pc afsluiten na een wilde geile chat over een trio met een jongen en zijn vriendin, waarbij ikzelf van achter werd genomen en zelf het meisje voor mijn rekening nam. Mijn lul klopte in mijn strakke boxershort en vroeg om bevrijd te worden. Ik stond op uit mijn bureaustoel en stapte uit mijn boxer waarbij mijn lul meteen fier omhoog stak. Ik pakte de dildo onder mijn bed vandaan en liep al wiegend met mijn kont naar de douche toe, die ik al lekker had aangezet. De deur van de douche deed ik op slot en ik legde een handdoek voor de kier zodat mijn ouders niet naar binnen konden kijken.

 

De douche was al lekker warm en ik liet het warme water lekker over mijn lichaam gaan. Onder mijn masserende handen werden mijn tepels steeds stijver. Wat een heerlijk gevoel was dat toch. Af en toe trok ik er voorzichtig aan wat ik afwisselde met zachte kneepjes. Ik werd nu steeds geiler en mijn lichaam trilde van genot. Ik deed mijn benen ietsjes uit elkaar en duwde mijn kont naar achteren tegen de douchewand. Nog steeds mijn tepels en buik masserend wreef ik met mijn kont tegen de douchewand aan. Dit gaf me een extra geil gevoel en ik fantaseerde erbij dat ik tegen iemand aan stond te rijen.

 

Ik pakte wat douchegel en smeerde dit op mijn tepels waarna ik het over mijn lichaam masseerde. Ik begon bovenaan bij mijn hals en tepels waarna ik afzakte naar mijn billen die nog steeds tegen de muur schuurden. Mijn handen gleden rustig over mijn billen en maakten ze goed glibberig. Af en toe gleed ik met mijn hand door mijn bilspleet heen en beroerde daarbij voorzichtig mijn sterretje. Ik werd hiervan zo gek dat ik steeds vaker over mijn sterretje ging en voorzichtig met een vinger naar binnen ging. Ik was gelukkig al zo geil en ontspannen dat dit heel makkelijk ging.

 

Ik veranderde mijn positie en zette mijn been op de badrand waardoor mijn aars veel beter te bereiken was. Ik pakte nog wat balsem en masseerde dit over mijn billen en door mijn bilspleet. Voorzichtig drukte ik weer een vinger tegen mijn sterretje die heel makkelijk naar binnen gleed. Ik drukte hem ver door en begon mezelf lekker te vingeren. Ik was geil en wilde meer dan alleen een vinger en probeerde of er nog eentje in paste. Omdat ik al zo geil was lukte dit makkelijk en werd mijn tweede vinger goed ontvangen. Met mijn andere hand masseerde ik rustig mijn ballen en trok ik af en toe, mezelf plagend, aan mijn lul. Wat een heerlijk gevoel gaf dat. Die heerlijke warme douchestralen op mijn onderrug en mijn verwennende vingers telkens diep in me om daarna af en toe gretig te worden afgelikt.

 

Met een rood hoofd van geilheid haalde ik mijn vingers uit mijn natte kontje en likte mijn vingers er bij af. Ik pakte snel de dildo die ik had meegenomen en likte even aan de zuignap die achterop zat. Daarna plantte ik hem op zo’n 40 cm hoogte waarna ik er op mijn knieën voorkroop. Ik richtte mijn hoofd iets op en liet de kunstpik in mijn mondje glijden. Mijn kontje omhoog stekend en al vingerend probeerde ik de kunstpik zo ver mogelijk in mijn mond te nemen. Ik gleed als een volleerde hoer met de kunsteikel over mijn gehemelte en nam hem diep in mijn mond. Nadat de eikel nat genoeg was, was het mijn beurt…..

 

Ik draaide me om en ging op mijn knieën met mijn kontje omhoog voor de dikke kunstpik zitten. Ik deed mijn ogen dicht en mijn hoofd naar beneden en liet de pik tegen mijn sterretje rusten. Ik bewoog mijn kontje rustig naar achter en voelde de dikke eikel tegen mijn sterretje drukken. Ik deed mijn benen nog ietsje uit elkaar en duwde rustig de dikke eikel naar binnen toe. De eikel zat nu geheel in mijn kontje en voelde geweldig aan. Ik wilde meer en duwde rustig nog ietsje verder. Om de cm stopte ik even om het heerlijke gevoel tot me door te laten dringen. Na een poosje zat de volledige 20 cm in mijn kontje en slaakte ik een diepe zucht.

 

Ik voelde me onwijs geil en probeerde voorzichtig een eerste ritje op de kunstpik te maken. Langzaam gleed de rubber eikel door mijn darmen. Eerst rustig maar steeds sneller. Ik voelde me een echte cowboy en masseerde mijn ballen en tepels steeds ruwer en kneep af en toe flink hard in mijn tepels. Ik voelde het heerlijke gevoel kolken in mijn onderbuik en voelde mijn ballen koken. Ik reed nu nog harder op mijn kunstpik en kletste af en toe met mijn billen tegen de muur aan. Steeds sneller trok ik aan mijn pik en voelde het gevoel naar boven komen. Het kwam helemaal van beneden en sidderde door heel mijn lichaam. Met kippenvel viel ik uitgeput op de grond en liet de waterdruppels op mijn rode billen vallen.

Nadat ik was bijgekomen trok ik mezelf van de kunstpik en likte het geil uit mijn aarsje van het rubber af. Ik voelde aan mijn aars en ontmoette een warme gloed en een licht openstaand grotje. Dat zal wel weer een paar daagjes pijn aan de billen zijn, dacht ik….

Andere seksverhalen..

Seks in de darkroom

Spelen met Tarzan

Tussen Amersfoort en Apeldoorn

(Visited 833 times, 1 visits today)

Tags:

Delen op:

Registreer eerst een account op gaysite.nl om uw uw reactie kwijt te kunnen.

Gerelateerde Blogs

Laatste artikelen:
Categorieën:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.