Niet burgelijk correct, wél speels!

Seks in de darkroom

Het is woensdagmiddag omstreeks 16:00 uur als ik mijn auto parkeer aan de Prinsessengracht te Den Haag. Ik ben op weg naar Hotlips aan de Herengracht. Behoorlijk geil loop ik, gekleed in een laagzittende jeans en daarover een loshangend overhemd en een winterjack, richting Hotlips. Buiten is het koud en er staat een redelijke gure wind. Bij Hotlips binnen is het lekker warm en zowel in de shop als achterin in de bios blijkt het redelijk druk.

 

Ik loop eerst naar het toilet waar ik mijn metalen cockring omdoe en mijn sterretje in het vet zet. Vanaf het toilet loop ik naar de achterste zaal en ga in een hoekje op de bank een jointje zitten roken. Ik sla al rokende de heen en weer lopende bezoekers gade. Er zijn twee Aziatische bezoekers die mijn aandacht trekken. Eén jongen met lang haar en één met zeer kort geknipt haar. Mijn aandacht is voornamelijk op die laatste gericht. Na mijn joint opgerookt te hebben wandel ik een tijdje achter hem aan van de ene zaal naar de ander. Na hem even gevolgd te hebben geef ik het op. Hij heeft of geen interesse of is zeer verlegen. Na wat film te hebben gekeken wordt ik steeds geiler en geiler. Ik voel de joint goed zijn werk doen. Ik voel heerlijke geile tintelingen door mijn lichaam gaan en zou me zo aan een ieder aanbieden. Ik besluit in de opening van de darkroom te gaan staan.

 

Er zijn een aantal kerels druk doende in de darkroom. De geluiden maken dat ik me steeds geiler voel en ik met een keiharde lul in mijn jeans tegen de wand geleund staat. Eigenlijk sta ik hier alleen maar te wachten op de eerste die me aanraakt. Zo geil ben ik dat de eerste de beste van alles met me zou kunnen doen. Het duurt niet lang als ik een bekende wat oudere Turk zie binnen komen. Hij gaat vlak achter mij staan en begint vrijwel direct mijn billen te kneden. Ik vindt het heerlijk en de tintelingen gieren door mij lijf. Hij trekt mij aan mijn broeksband naar achter en duwt mij de kleine ruimte in de darkroom binnen. Ik sta hier met mijn rug tegen de wand. De man begint mijn jeans los te knopen trekt mijn jeans en boxer tot op mijn enkels. Ook zelf staat hij in een mum van tijd met zijn broek op zijn enkels. Ik knoop mijn shirt los, waarna de man mijn tepels hardhandig begint te bewerken. Mijn lul staat vervolgens nog harder recht overeind.

 

Terwijl de man mijn tepels bewerkt voel ik zijn pik manoeuvrerend tegen mijn ballen aan. De man buig een iets door zijn knieën en ik voel zijn dikke en toch wel erg grote lul onder mijn ballen door schuiven. De pik schuift zo diverse malen heerlijk langs mijn sterretje. Op een gegeven moment trekt de man zich iets terug en voel ik zijn hand tussen mijn benen door op zoek naar mijn gaatje. Hij voelt de olie en laat een geil gekreun horen. Hij pakt een flesje uit zijn broekzak en laat hieruit wat olie lopen over zijn handen. Vervolgens pakt hij mijn harde pik beet en begint deze heerlijk te masseren. Ook mijn ballen masseert hij lekker met de olie. Ook mijn zak en bilnaad worden goed ingesmeerd. De man vraagt of ik geneukt wil worden, waarop ik hem een condoom geef. Ik draai mij om en sta met mijn gezicht naar de muur. Ik voel de harde pik met condoom door mijn bilnaad glijden. Rillingen trekken door mijn lijf als hij langzaam tegen mijn sterretje aan duwt. Hij duwt mij wat verder voorover en duwt langzaam zijn lul tot aan zijn ballen in me. Door de olie glijdt hij makkelijk in me en ik voel me helemaal gevuld. Langzaam begint hij mij te neuken. Hij duwt steeds meer op mijn rug waardoor ik steeds verder moet bukken.

 

Op een gegeven moment voel ik een kerel naast mij komen staan. De Turk trekt mij iets naar achter zodat de man voor mij kan staan. Ik verwacht dat de man zijn pik zal aanbieden, maar hij duwt mijn hoofd tussen zin benen. Zij dijbenen knellen mijn oren af. Ik lijk zo gevangen te zitten. Ik hoor niets en kan mijn hoofd niet bewegen. Ik sta diep gevangen voorover gebukt. Ik ruik de opgedroogde sperma van de vloer en de wand van het toch wel onfrisse hokje. De Turk neukt mij hard en zeer diep. Diverse malen voel ik zijn pik uit mij trekken en in een stoot tot zijn ballen weer in mij brengen. Ook voel ik handen van andere kerels tussen mijn benen die mij aan mij harde paal trekken en willen voelen wat mijn kontje bewerkt. Ineens voel ik mij leeg; de Turk heeft zich geheel uit mij getrokken. Ik sta echter nog gevangen tussen de knellende dijbenen van de man voor mij. Ineens voel ik weer een harde paal in mij binnen schuiven. De pik lijkt mij echter anders aan te voelen. Ook het ritme van deze neukbeurt is anders. Dit moet beslist een ander zijn die mij nu in een echt gigantisch hard tempo door neukt. Het duurt niet lang als ik de pik uit mij voel glijden en even later de klodders zaad over mijn rug voel spuiten.

 

Direct daarop voel ik de Turk weer bezit nemen van mijn billen. Ik zie en hoor nog steeds niet wat er allemaal gebeurt. Wel voel ik allerlei handen tussen mijn benen door. Op een gegeven moment voel ik dat er iemand onder ons door kruipt. Het blijkt de Aziatische jongen te zijn, helaas niet de ene waar ik interesse in had. De jongen begint mijn ballen te likken, terwijl de Turk mij steeds dieper neukt. Hij trekt steeds zijn lul uit me om deze dan met kracht weer naar binnen te duwen. De Aziatische jongen likt mijn ballen en mijn eikel. Ik kreun als een bezetene van het genot wat ik beleef. De jongen duwt tevens nog een vinger mijn kutje in wat de ruimte voor de Turk nog nauwer maakt. Ik voel de Turk steeds rapper mijn kontje in en uitgaan en vermoed dat het niet lang zal duren. Ook ik sta op het kookpunt en laat dit duidelijk horen. De Aziatische jongen neemt mijn lul echter steeds dieper in zijn mond. Ik voel mijn zaad borrelen en roep dat ik ga komen.

 

De turk maakt nog een aantal diepen stoten en duwt zijn pik tot diep in mijn reet en laat deze daar schokkend zijn zaad in het condoom lozen. Gelijktijdig spuit ik met ferme stralen mijn zaad in de mond van het Aziatische joch onder mij. Als we allen weer tot bedaren komen wordt mijn hoofd bevrijd. De man bleek een kerel van een jaar of 45 die er van had genoten mij geneukt te zien worden. Hij was ineens verdwenen. De Aziatische jongen gaf mij nog een tongzoen en gaf mij wat van mijn eigen zaad terug. Ik voelde mij helemaal afgepeigerd. We hebben ons aangekleed, waarna ik ben vertrokken. Ik had weer genoten van een paar geile uurtjes in de darkroom.

Andere seksverhalen..

Seks in de darkroom

Spelen met Tarzan

Tussen Amersfoort en Apeldoorn

(Visited 1.664 times, 1 visits today)

Tags:

Delen op:

Registreer eerst een account op gaysite.nl om uw uw reactie kwijt te kunnen.

Gerelateerde Blogs