Niet burgelijk correct, wél speels!

RIJKSWATERSTAAT, BLIJF MET JE POTEN VAN ONZE POTEN AF. WIJ ZIJN WOEDEND!

Homo-ontmoedigings-acties Rijkswaterstaat

Wij hebben in Nederland hetero’s en homo’s. Voor hetero’s is alles geregeld en cultureel geaccepteerd, voor homo’s niet meer dan hetgeen ze zelf hebben moeten bevechten tegen verdrukking in. Gedwongen alles in het geniep te moeten doen wat hetero’s in het openbaar kunnen doen. Hetero’s kunnen in het openbaar met elkaar vozen gearmd lopen, vrijen en tongzoenen zonder dat ervan opgekeken wordt (buiten een paar fatsoen moraalridders). Homo’s kunnen zelfs niet meer, door multiculturele terreur, hand in hand op straat lopen wat in de jaren 70/80 nog kon, laat staan elkaar tongzoenen in het openbaar. Ondanks alle progressie en 1 x per jaar een Gay Canal Pride is dat nog steeds, anno 2023 niet mogelijk.

HOP, homo-ontmoetingsplaatsen

Het fenomeen van homo-ontmoetingsplaatsen (HOP) is niet iets van de laatste tijd, ze zijn van alle tijden ze bestaan al sinds mensenheugenis en ze behoren tot een van de culturele homoseksuele levensgewoonten. Contact zoekende mannen zochten nabij waterplassen in de 18e eeuw al contact met elkaar. In sommige parken, zoals het Haagsche Bos, worden al vanaf de 17e eeuw contacten tussen mannen gedocumenteerd. Altijd hebben homo’s alleen op hen bekende speciale plekken, elkaar ontmoet in bossen, parken, bij meren, in duinen en tegenwoordig ook bij parkeerplaatsen langs de rijksweg met achterliggende uitgestrekte bossen. Voor de goede orde, de wet bepaalt dat HOP’s zijn toegestaan mits handelingen niet direct vanaf de openbare weg zichtbaar zijn en dat zijn ze geen van allen. Homo’s ontmoeten elkaar daar op discrete wijze en trekken zich dan ver uit het gezicht van anderen terug om daar met elkaar ongestoord bezig te kunnen zijn. Zij brengen geen schade toe aan de natuur, buiten soms wat nagelaten rommel niet vergelijkbaar met wat hetero-families in de natuur aan rommel achterlaten. Mocht dit het probleem zijn, laat Rijkswaterstaat dan prullenbakken aanbrengen. Van de natuur wordt respectvol gebruik gemaakt.

Fatsoen- zedenmeester Rijkswaterstaat

Maar nee het gaat Rijkswaterstaat niet om de natuur, maar om superkleinburgerlijk fatsoen van het karakter: “Foei, dat hoort niet”. Rijkswaterstaat, die op eigen houtje bepaalt wat fatsoen is. Een Nederlandse staatsinstelling, als homofobe zedenmeester.
Cruisingsplekken zijn de enige vrijplaatsen in Nederland waar je, buiten homo-cruising-bars, gezond in de natuur je kan overgeven aan wat het leven plezier geeft, seks.
In een brief aan de gemeente Groningen schrijft Rijkswaterstaat: “.. dat er sprake is van een ontmoetingsplek tussen homo’s personen, “dat resulteert in ONGEWENST gedrag, dat wij tot het minimum willen beperken ver naast op een verzorgingsplaats langs de rijksweg A28″.
Ongewenst gedrag!!! Horen wij het goed. Ongewenst… voor wat? Voor Rijkswaterstaat ambtenaren? Is dit namens de directie van Rijkswaterstaat of is dit een homofobe rijksambtenaar die op eigen houtje een actie tegen homo’s is begonnen. Het homo ontmoetingsgedrag is wettelijk legaal en kan niet als ongewenst aangemerkt worden. Rijkswaterstaat heeft het hier niet over een gangbare ongewenstheid maar over hetgeen zij zelf ongewenst vindt. Nota bene op basis van homofobie en daarmee maakt Rijkswaterstaat zich zelf schuldig aan wettelijk laakbaar gedrag en kan, conform artikel 1 van de Grondwet, vervolgd worden op basis van homodiscriminatie.
Volgens stichting platform Keelbos, die de wandaden van Rijkswaterstaat nauwkeurig in de gaten houdt, heeft Rijkswaterstaat al tientallen van de oorspronkelijke aanwezige homo-ontmoetingsplaatsen, door kaalslag (zeer begaan met de natuur als zij is) van de landkaart gevaagd.

Vrachtwagens hadden baat bij homo’s

Rijkswaterstaat, in de strijd tegen homo’s, sloot o.a. ook parkeerplaatsen die bijzonder veilig bleken voor vrachtwagenchauffeurs, waar ladingdiefstal het minst voorkwam, volgens rapporten van de politie, telkens juist door aanwezigheid van een homo-ontmoetingsplek. Vrachtwagens moesten daarop naar de eerstvolgende plaats die juist het meest onveilig bleek.

Stichting Platform Keelbos

Wij ondersteunen de noodkreet van stichting Platform Keelbos (www.platform-keelbos.org) en roepen zowel de provinciale als de landelijke politiek op stelling te nemen tegen het anti-homobeleid van Rijkswaterstaat. Daarentegen zou zij Rijkswaterstaat moeten opdragen waar mogelijk de oude plaatsen weer geschikt te maken als HOP en tevens meer geschikte ruimtes voor homo’s te creëren, met behoud van onze dierbare natuur waarin geen anti-homo kaalslag thuishoort.
Als Rijkswaterstaat dit zou willen, dan kan zij dat namelijk!


Vincent van der Kraan

Hoofdredacteur

(Visited 143 times, 1 visits today)

Tags:

Delen op:

Registreer eerst een account op gaysite.nl om uw uw reactie kwijt te kunnen.

Gerelateerde Blogs
Categorieën:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.