Niet burgelijk correct, wél speels!

Poppers, wat is dat?

Lieve Vince

Ik ben Annemiek 21 jaar. Mijn vriendin vertelde dat zij wel eens Poppers had gesnoven en dat super lekker vond. Toen ben ik gaan Googelen maar daar heb je alleen maar medische uitleg, hoe werkt het nou precies en wat doet het? Ik lees ook alleen maar mannen over Poppers, is het alleen voor mannen?

Beste Annemiek. Nee hoor een heleboel vriendinnen van me snuiven met hun man regelmatig Poppers. Het werkt bij vrouwen net als bij mannen, Bij vrouwen werkt Viagra niet, maar Poppers wel.

WAT GEBEURT ER MET JE?

In het kort: Je bent met seks bezig, het windt je op, je neemt een snuif, dan begint je hoofd te gloeien, het is of je lichaam zich opent, dan de climax en of een vulkaan uitbarst met letterlijke naschokken. Dat ia ongelofelijk lekker.

Duur: 3 minuten….Klaar.

Een super prettig genotsmiddel.

Voor Poppers ben je bij mij aan het goede adres, als ik met iets ervaring heb dan is het wel met Poppers het absolute ‘genots-middel’. Je weet, alles wat lekker is, wordt verboden zo geldt het ook voor Poppers. Het werkt als volgt. In een klein flesje, tegenwoordig met kindersluitingsdop, zit een doorzichtige vloeistof. Je schroeft het flesje open en je snuift eraan en doet het flesje dicht. Dan begint het vrij direct te werken.

EIGEN ERVARINGEN MET POPPERS

In 1968 kwam ik er voor het eerst mee in aanraking. Er was een seksfeest in een oud schoolgebouw en ik liep met een vriend door de gangen. In alle lokalen waren ze bezig, maar om te zien wat er in een lokaal gebeurde, kon je, als je een beetje op je tenen ging staan, door het raam van de deur in het klaslokaal kijken. In één van de lokalen zag ik twee jongens naakt bezig, die elkaar een flesje onder de neus hielden. Ik vroeg aan mijn vriend: “Wat doen die nou?”. “Poppers”, zei hij, alsof dat alles verklaarde. Om uitleg gevraagd zei hij niks, opende de deur van het klaslokaal en zei: “Sorry jongens dat ik even stoor maar mijn vriend heeft nog nooit van Poppers gehoord, mag hij een snuif?” De jongens keken me wat meewarig aan: “Alleen als jullie je kleren uitdoen en meedoen” zeiden ze. Geen probleem, we kleedden ons uit en ze gaven mijn vriend het flesje die het onder mijn neus hield. “Voorzichtig snuiven”, zei hij en sindsdien weet ik wat Poppers zijn.

IS HET POPPER OF POPPERS?

Dat IS PoppeR of dat ZIJN PopperS of dat IS PopperS. Het is nooit duidelijk geworden hoe het grammaticaal met PopperS is gesteld. Men spreekt in de regel van PopperS …wil je een snuif Poppers.

De naam “Poppers” is afgeleid van het Engels werkwoord to pop (knallen) en verwijst naar het geluid dat bij het openbreken van een ampul, waarin Poppers vroeger verpakt werden, te horen was.

HET RAMPEN-FLESJE:

In de praktijk is dat flesje niet handig want als het open is, moet je het flesje rechtop houden en bij sommige lichaamsposities waarin je je bevindt is dat soms verdomd lastig. Zo lag ik een keer op mijn rug wat schuin omhoog maar opeens ging er een golf vloeistof mijn neus in. Ik heb nooit geweten hoeveel snot een mens kan produceren maar mijn sloop kon gelijk de was in. Dus let op, altijd je hoofd rechtop houden als het flesje bij je neus houdt. Er zijn meer onhandigheden aan het flesje, het is van glas en als je het niet goed doorgeeft aan de ander kan het op de grond vallen met alle glassplinters van dien en de walm Popperlucht die de ruimte vult. Dan zijn er ook de doppen die niet goed sluiten en dan komt de lucht dwars door je broekzak hetgeen in een volle tram tot nadrukkelijke en verwijtende blikken leidt, tenzij er een gebruiker naast je staat die onmiddellijk bukt om aan je broekzak te snuiven.

DE INHALER

Gelukkig is daar de oplossing: De Inhaler (spreek uit: in heeler) We kennen allemaal wel de Vick’s inhaler die je in een neusgat stopt en menthol lucht je hersens inpompt. Die heb je ook met watten gevuld voor Poppers. Je doopt de inhaler in het flesje met Poppers, de watten zuigen de vloeistof op en dichtschroeven. Het maakt dan niet meer uit of je hoofd achterover hangt of dat de inhaler op de grond valt, niets aan de hand het is plastic en sluit goed af. Je kan ze ook om je nek hangen zodat je ze nooit vergeet na de seks. Overkomt mij regelmatig en moet ik weer een nieuw flesje kopen.

WAT IS POPPERS MEDISCH?

Poppers is de populaire benaming voor vloeibare, vluchtige en kort werkzame inhaalleer vloeistof dat vroeger gebruikt werd bij hartpatiënten ter vervanging van het pilletje onder de tong. Het gaat om nitrietverbindingen (amylnitriet en alkylnitriet) die over het algemeen in kleine glazen flesjes worden verkocht. In Nederland zijn Poppers die Amylnitriet bevatten sinds 1 september 2003 verboden. Niet in de wet staat Alkylnitriet en wat niet verboden is, is toegestaan. Daarom worden de flesjes vanaf 2003 met Alkylnitriet gevuld en verkocht. Soms onder verhullende benamingen als “luchtverfrisser” of “leerreinigingsmiddel”. De drug heeft een sterk vaatverwijdende werking. Poppers hebben een scherpe, chemische geur die verspreid in een ruimte aan stink sokken doen denken (als je het direct snuift niet). Amylnitriet werkt veel beter dan Alkylnitriet maar Alkylnitriet is altijd beter dan niets. Je krijgt wel eerder kort hoofdpijn soms.

Poppers starten al na 3 weken bij kamertemperatuur te ontbinden. Bewaar ze in de koelkast en laat het na 5 minuten voor gebruik op kamertemperatuur komen om condensvorming te voorkomen in de vloeistof zit vaak een bolletje dat condens absorbeert.

DE BESTE POPPERS EVER

1 september 2003 was een droeve dag voor de ware Popper liefhebber. Minister Els Borst D’66 verbood de verkoop van Amylnitriet beter bekend als de partydrug Poppers. Een vriend van me was Apotheker met een grote tuin. in de jaren 70 maakte hij in zijn tuin (gevaarlijk om bij een hoge concentratie in een afgesloten ruimte mee te werken) zelf de meest zuivere Poppers die ik ooit heb mogen gebruiken. Nooit hoofdpijn wat je bij de tegenwoordige Poppers regelmatig krijgt. Een genot waar geen enkele hedendaagse Poppers meer aan kan tippen. Ah dat waren gouden tijden, een snuif en je was niet meer te houden. Maar ja zoals gezegd alles wat lekker is wordt verboden.

L

(Visited 72 times, 1 visits today)

Tags:

Delen op:

Registreer eerst een account op gaysite.nl om uw uw reactie kwijt te kunnen.

Gerelateerde Blogs

Laatste artikelen:
Categorieën:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.