Niet burgelijk correct, wél speels!

one-love-band
one-love-band

Het gelijk van Orkun Kökçü.

One-Love een gezamenlijk plan van de Rijksoverheid, KNVB, Eredivisie en niet te vergeten de “Keuken Kampioen Divisie”.

Waarom durft niemand in de media het werkelijke probleem te benoemen.

Feyenoord aanvoerder Orkun Kökçü zegt dat hij vasthoudt aan zijn geloof. Dat is duidelijk en zijn goed recht. Maar dan moet hij ook eerlijk zijn, als je vasthoudt aan je geloof dan betekent dat dat je het met de Koran eens bent dat homoseksualiteit verderfelijk is en bestraft moet worden.

Hoe kan je respect hebben voor iets dat je verderfelijk en strafbaar vindt?

Het is aardig voor de Buhne en het werkt, want het mediafront is te woke om de door Orkun opgeworpen zeepbel door te prikken. Oh ja respect geldt voor iedereen, ja daar heb je een punt, krabbelt de ene na de andere interviewer(v/m) of mediahost(es) zich achter het oor. Tsja moeilijk. Emma Dilemma alom!

Onzin, Orkun moet gewoon eerlijk zijn en niet de wederkerige truc uithalen alsof schijn respect even respectabel is als oprecht respect. Zijn respect is niet eenduidig maar dubbel geladen en bestaat uit respect en afwijzing. Die twee zijn voor elk normaal denkend mens onverenigbaar. Maar normaal denken is bij het woke journaile al jaren ver te zoeken.

Hou me ten goede, Orkun heeft alle recht op het willen vasthouden aan zijn geloof doch hij verdient pas respect als hij eerlijk is en man en paard noemt ofwel dat hij absoluut geen respect voor homo’s heeft.

 

Drammen en nog meer drammen.

 

Dit brengt mij op de zoveelste ramp die de Woke-gemeenschap weer eens voortbrengt. Nadat ze zich genesteld hebben in de hele overheid en de media (paar laatste bastions uitgezonderd) wil het zich ook nestelen in het voetbal samen met……de niet te vergeten bijna para militaire “Keuken Kampioen Divisie” (Mien Bakgraag doet natuurlijk ook graag op de barricade) Drammen dat persé voetbal het uithangbord (zoals Orkun het terecht noemt) van de comming out gemeenschap moet zijn. Altijd als voetbal opeens maatschappelijk ethisch moet zijn gaat het mis. Gaan we wel of niet naar Quatar, moeten we wel of niet een band om. Mag de koning mee of een onsje minder ook goed

SCHELDEN!

Ja, laat er geen misverstand over bestaan, het is belangrijk dat prof voetballers uit de kast kunnen komen en daarin alle eer verdienen. Dan is het  walgelijk als een stadion homo als scheldwoord scandeert. Voetbal, zoals een goeie homo vriend en fanatiek Feyenoord supporter mij zei. is emotie. Ook als homo scheldt hij de scheidsrechter of tegenstander regelmatig uit voor vuile flikker. Hij doet daar niet moeilijk over. Dat herken ik wel, je moet ook niet naast mij zitten in de auto want ik scheld ook iedereen voor stomme koe of idioot uit.  Maar wat je zonder toehoorders doet is anders dan voor iedereen hoorbaar.  Daarbij is het verschillend of een scheldwoord qua intentie relationeel is met zijn oorsprong of niet. Om een voorbeeld te geven, iemand die uit de kast is gekomen en dan voor flikker uitmaken is in sterke relatie met de oorsprong van het woord. Iemand voor tyfuslijer uitmaken heeft al meer dan een eeuw iedere relatie met de oorsprong van het woord verloren en is een ordinair scheldwoord. Die vuile flikker heeft me een streek geleverd, heeft, als de persoon niet homo is, niets met homoseksualiteit te maken. Als tijdens een voetbal wedstrijd expres homo, homo geroepen wordt om spelers te vernederen of elke andere vorm met intentie om te vernederen, dan  heeft het voetbal wel degelijk een maatschappelijke taak. Zij dient die condities te scheppen waarin mensen vrij voor zichzelf uit kunnen komen en niet gediscrimineerd worden tijdens hun werk als prof voetballer. Daar stopt ook echter de maatschappeljke taak van voetbal en dient het zich te richten op waarvoor het is: Voetbal!

WOKE + KOEKOEKS-EI = 1

Woke, vooral bij monde van het COC heeft van binnenuit onze homogemeenschap verraden en weggewerkt (geen Gay Pride meer maar Pride) en over genomen. COC, door ons gesticht voor homo’s, is nu geheel transgender woke overgenomen en uitgeruild voor totaal tegenstrijdige groeperingen die ze met geweld onder één verneukte regenboogvlag proberen te proppen. Zo proberen ze met behulp van de Woke overheid, media en vooral niet te vergeten de Keuken Kampioen Divisie het voetbal ook van binnenuit over te nemen en drammerig onder één verneukte regenboog-armband te proppen.

 

Lees hier het statement van One-Love en zie hoe van binnenuit de boel van voetbal, via liefde wordt overgenomen naar voetbal is eigenlijk van Woke. Ik weet niet onder welke prehistorische steen dit suikerfondant leuterding vandaan gekomen is maar een voetbalveld heeft zij/het/de nog nooit gezien. Zie daar het koekoeks-ei ook daar gelegd en geheel uitgebroed met tonnen overheidsgeld. Lees en huiver!

 

….“Want in het voetbal spreekt iedereen één en dezelfde taal: de taal van de liefde. Liefde voor de bal en liefde voor het spelletje. De manier waarop het voetbal mensen samenbrengt is ongekend en vind je nergens anders. Voetbal heeft daarmee de kracht om dingen te veranderen die op een andere manier niet lukken. (<<< Koekoeksei: wij gebruiken jullie omdat we er zelf te slap voor zijn)

 

Voetbal is een uitnodiging. Een uitnodiging om het samen te doen en om samen te genieten. Ongeacht ras, huidskleur, seksuele geaardheid, cultuur, geloof, nationaliteit, gender en leeftijd. Iedereen is welkom en hoe meer mensen meedoen, hoe meer verschillen wij meteen kunnen overbruggen. Want voetbal is van iedereen.”….

 

(Aldus de publieke verklaring van One-Love)

 

Ik weet niet van welke planeet deze woke achterstandsgroep vandaan komt maar volgens mij hebben ze nog nooit een stap in het stadion gezet. Geen plek waar harder en openlijker gediscrimineerd wordt dan bij voetbal. Homo supporters van Feyenoord worden thuis vervolgd, het COC wordt beklad door Feyenoord supporters. Homo supporters zijn niet welkom bij het overgrote deel van de Feyenoord supporters. Totaal geen taal van liefde, wie verzint dit soort mongole teksten, Mien Bakgraag van de aangesloten Keuken Kampioen Divisie.

Anti-discriminatie als chantage.

Voor alle clubs geldt:  “je moet meedoen”, want als je dat niet doet toon je aan dat je discrimineert, omwille van hun imago zijn de clubs verplicht zich te verbinden aan One-Love. Je maakt mij niet wijs dat als je in al die aangesloten clubs de leden zou laten stemmen dat het dan tot dezelfde stellingname zou leiden. Bij Feyenoord zeker niet daar is de invloed van de Islam groot en zou zeker tegen gestemd zijn.

 

Hoewel ik het met de beweegredenen van Orkun totaal oneens ben sta ik vierkant achter zijn statement. Hij toont de drammerige en dwingende werking van woke aan en hij is de enige in dit verhaal met kloten. Je kan niet onverenigbare groepen met elkaar proberen te verbinden. Orkun toont dat feilloos aan. Uiteindelijk schiet je je eigen doel voorbij en inplaats van te verbinden breng je scheiding teweeg. Dat is precies waarin woke grossiert. Onder het mom van inclusief sluiten ze alles wat hen niet bevalt uit, wordt de mond gesnoerd van andersdenkende of worden andersdenkenden gedemoniseerd. De KNVB is er met open ogen ingetrapt, nu iedereen boos op de KNVB want KNVB heeft slappe knieën. Inderdaad ze hadden geheel moeten kappen met One-Love, het dood geboren kindje uit de koker van de slappe woke gemeenschap. De stekker er uit trekken is inderdaad de verstandigste handeling, jammer dat het uit slapte kwam en niet uit stellingname.

 

Hoezeer ik zou willen dat we allemaal van elkaar hielden, dat er overal vrede zou zijn, dat we ons allemaal verbonden zouden voelen, het is te kinderlijk naief voor woorden. Het lijkt op de kreet: Als iedereen nou maar in Jezus geloofde zouden alle problemen opgelost zijn.

 

Keep on dreaming.

(Visited 52 times, 1 visits today)

Tags:

Delen op:

Registreer eerst een account op gaysite.nl om uw uw reactie kwijt te kunnen.

Gerelateerde Blogs