Niet burgelijk correct, wél speels!

HOMO’s (M/V) en HOMORINNEN (V)

Uitleg voor het 'klootjesvolk'

Zijn lesbiennes niet homo, zijn homo’s alleen mannen? 

Volgens de letterbak LHBT….enz bestaan er Lesbiennes (V) en homo’s (M). Welke taalkundige analfabeet is hiermee op de proppen gekomen en hoe genant is het om te horen hoe alle volksvertegenwoordigers, tot aan de minister-president, als kippen zonder kop deze taalkundige onzin nakakelen.

Er is geen onderscheid tussen lesbienes en homoseksuelen, Lesbienes zijn ook homoseksueel want zowel mannen als vrouwen kunnen  homo’s zijn. Maar zoveel simpeler:  Homo’s zijn GAY Lesbienes zijn GAY, Bi’s zijn een beetje GAY Trava’s zijn vaak Gay maar niet altijd en supporters zijn welkom in onze gemeenschap. Wij vormen de GAY-gemeenschap.

LHB+ de plus staat voor L H B>>>  T. I. A .A .P….. let op het wordt steeds vreemder letterlijk QUEER (=vreemd) dus.

F*ck them

LHB tot zover is gay-gerelateerd…….en dan onder  “+” volgt er een heel alfabet van groepen die niets met gay te maken hebben. Een batterij van zichzelf identificerende slachtoffergroepen zoals: panseksueel, pomoseksueel, interseksueell, genderqueer, aseksueel en autoseksueel, cismannen en -vrouwen, stuk voor stuk groepen die niet gediscrimineerd worden omdat nog nooit iemand van ze gehoord heeft. Voor de duidelijkheid, er bestaat een groot verschil tussen gediscrimineerd worden en je gediscrimineerd voelen. Wat het laatste betreft is er maar één afdoende remedie: Neem je leven in eigen hand en Fuck them.

Hoe sympathiek je ook tegenover elk-ander-niet-standaard-hetero-zijn van leven staat, het betreft niet het Gay leven. Ons Nederlandse gay-bestaan is, na jarenlange strijd,  in het begin van deze 21ste eeuw maatschappelijk  geïntegreerd tot een vrolijke inspirerende gemeenschap. Niet alleen in ons land maar vanuit ons land in een zeer groot aantal andere landen die overgegaan zijn tot wettelijke erkenning van gay relaties en waar vrijelijk en open gay gedemonstreerd kan worden. Uiteraard zijn er landen waar repressie tegen gays volop en van overheidswege plaatsvindt. Daar is onze strijd hard nodig, maar voor ons land geldt dat in die sterke mate niet meer. Maar toch is er de laatste twintig jaar ook bij ons achteruitgang te bespeuren, ook in ons land worden opnieuw homo-s gepest en in elkaar geslagen. Daartegen kan niet hard genoeg opgetreden worden. Daarom is gay actie nog steeds een goede zaak. Maar die strijd is onze strijd en daarvoor moeten wij gays pal staan. Het moet echter niet zo zijn dat wij als gay’s overgenomen en weggedrukt worden door niet gay groeperingen die als koekoekskinderen onze beweging van binnenuit aan het overnemen zijn. Gay Pride mag geen Gay meer heten, doch uitsluitend pride. Pride zonder Gay terwijl het onze GayPride is. Hoe vernederend!

HET IS ONZE ACTIE, BLIJF ER MET JE POTEN AF.!!!

Het is volslagen onzinnig dat onder onze vlag we opeens voorstander zijn van conversiepraktijken van 12 jarigen, al of niet of je daar voor of tegen bent, maar het is geen zaak die enige gay-connectatie heeft en er derhalve niet vanuit onze gay beweging een standpunt over geformuleerd kan worden. Voor de goede orde, het COC heeft zichzelf als Gay belangengroep volledig gediskwalificeerd door Gay los te laten door zich optelossen in een nietszeggende diversiteitsoep. Het wordt hoog tijd dat er een nieuw Gay Liberation Front (GLF) wordt opgericht dat voor onze belangen opkomt en we ons niet laten ondersneeuwen door een diversiteitssoep van onderling tegenstrijdige belangen zoals opkomen voor homovijandige religies versus opkomen voor homo’s. Deze zaken zijn niet onder één koepel te brengen. Het is alsof je een arbeiders-vakbond uit werkgevers en werknemers wil laten bestaan die allen hetzelfde doel dienen na te streven omwille van de nieuwste modegril: Diversiteit. De belachelijkheid van diversiteit bestaat er inmiddels in dat we homohatende islam- en christencultuur en homocultuur onder één noemer scharen. Ik wil best divers zijn maar ik wil niet voor racist uitgemaakt worden door een stel krijsende diversiteits-stengels als ik als homo stelling neem tegen praktijken vanuit de cultuur van de islam tegen ons gericht. Hetzelfde geldt voor dergelijke christelijke praktijken. Ik ben voor vrijheid van religie, ook die van de Islam, maar niet als religie meent vrij homohaat te mogen prediken dan wel homohaat te bewerkstelligen. Wij homo’s dienen daarvoor op te komen. De diversiteits-soep zwijgt daarover in alle toonaarden, van hen moeten we het niet meer hebben.

GAY’s en sympathisanten verenigt U, tijd voor een nieuw Gay Liberty Front!
(Visited 159 times, 1 visits today)

Tags:

Delen op:

Registreer eerst een account op gaysite.nl om uw uw reactie kwijt te kunnen.

Gerelateerde Blogs