Niet burgelijk correct, wél speels!

gay sauna rotterdam
gay sauna rotterdam

Gay Sauna Rotterdam: Locaties, Prijzen en Informatie

In Rotterdam is er een plek waar de LGBTQ+ gemeenschap samenkomt om te ontspannen en te socializen: de Gay Sauna Rotterdam. Deze sauna is een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele omgeving om zichzelf te zijn. Het is een plek waar mensen van alle leeftijden, achtergronden en seksuele voorkeuren samenkomen om te genieten van de faciliteiten en elkaars gezelschap.

De Gay Sauna Rotterdam biedt een breed scala aan faciliteiten, waaronder een sauna, een stoombad, een bubbelbad, een zwembad en een fitnessruimte. Er zijn ook verschillende themakamers beschikbaar, waaronder een donkere kamer en een sling room. De sauna organiseert ook regelmatig evenementen, zoals thema-avonden en feesten, om de gemeenschap samen te brengen en te vieren.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, sociale interactie of iets meer avontuurlijks, de Gay Sauna Rotterdam heeft voor elk wat wils. Het is een veilige en gastvrije omgeving waar mensen zichzelf kunnen zijn en kunnen genieten van de gezelschap van anderen.

Geschiedenis Van Gay Sauna Rotterdam

Rotterdam heeft een rijke geschiedenis als het gaat om gay sauna’s. De eerste sauna in Rotterdam werd geopend in de jaren 70 en sindsdien zijn er verschillende sauna’s bijgekomen en verdwenen.

In de jaren 70 en 80 waren sauna’s vooral gericht op seksuele ontmoetingen tussen mannen. Deze sauna’s waren vaak klein en hadden weinig faciliteiten. In de jaren 90 veranderde dit en werden sauna’s steeds populairder als ontmoetingsplaats voor mannen die op zoek waren naar gezelligheid en ontspanning.

Een van de oudste sauna’s in Rotterdam is Sauna Finland. Deze sauna werd geopend in 1976 en was destijds een van de grootste sauna’s van Europa. Inmiddels is Sauna Finland gesloten, maar er zijn nog steeds veel andere sauna’s in Rotterdam te vinden.

Een andere bekende sauna in Rotterdam is Sauna Bonaparte. Deze sauna werd geopend in 1983 en is nog steeds geopend. Sauna Bonaparte is een van de grootste sauna’s van Rotterdam en biedt een breed scala aan faciliteiten, waaronder een zwembad, sauna’s, stoombaden en een bar.

Naast Sauna Bonaparte zijn er nog veel andere sauna’s in Rotterdam te vinden, waaronder Sauna Fides, Sauna Dordtselaan en Sauna Tibet. Deze sauna’s bieden allemaal verschillende faciliteiten en hebben hun eigen unieke sfeer.

Al met al heeft Rotterdam een rijke geschiedenis als het gaat om gay sauna’s. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, gezelligheid of seksuele ontmoetingen, er is altijd wel een sauna te vinden die bij jou past.

Belangrijkste Gay Sauna Rotterdam

In Rotterdam zijn er verschillende gay sauna’s waar bezoekers kunnen ontspannen en genieten van de faciliteiten. Hieronder worden twee van de belangrijkste gay sauna’s in Rotterdam beschreven.

Thermos Sauna

Thermos Sauna is een van de grootste en bekendste gay sauna’s in Rotterdam. Het heeft een oppervlakte van 1000 vierkante meter en biedt verschillende faciliteiten, waaronder een sauna, een stoombad, een bubbelbad, een zwembad en een bar. Er zijn ook verschillende speelruimtes beschikbaar, waaronder een donkere kamer, een sling room en een glory hole room.

De sauna organiseert regelmatig thema-avonden en evenementen, zoals de populaire Naked Party. Thermos Sauna is geopend van maandag tot en met zondag en biedt verschillende toegangsprijzen, afhankelijk van de dag en het tijdstip van de dag.

Sauna Finland

Sauna Finland is een gay sauna in het centrum van Rotterdam. Het heeft een oppervlakte van 350 vierkante meter en biedt verschillende faciliteiten, waaronder een sauna, een stoombad, een bubbelbad en een bar. Er zijn ook verschillende speelruimtes beschikbaar, waaronder een donkere kamer en een sling room.

Sauna Finland is geopend van maandag tot en met zondag en biedt verschillende toegangsprijzen, afhankelijk van de dag en het tijdstip van de dag. De sauna organiseert ook regelmatig thema-avonden en evenementen, waaronder de populaire Foam Party.

Bezoekers van beide sauna’s moeten zich houden aan de huisregels en respectvol zijn naar andere bezoekers. Het is ook belangrijk om te weten dat sommige faciliteiten, zoals de donkere kamer, alleen toegankelijk zijn voor volwassenen van 18 jaar en ouder.

Conclusie

Er is keuze genoeg voor wie op zoek is naar een gay sauna in Rotterdam. Thermos Sauna en Sauna Finland zijn beide populaire opties met verschillende faciliteiten en evenementen. Het is belangrijk om de huisregels te respecteren en respectvol te zijn naar andere bezoekers.

Diensten en Faciliteiten

Gay Sauna Rotterdam biedt verschillende diensten en faciliteiten aan om de ervaring van de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste diensten en faciliteiten die beschikbaar zijn.

Diensten

 • Massages: Er zijn verschillende soorten massages beschikbaar, waaronder ontspanningsmassages en sportmassages. Deze kunnen geboekt worden tegen een meerprijs.
 • Bar: Er is een bar beschikbaar waar bezoekers drankjes kunnen bestellen.
 • Restaurant: Er is een restaurant beschikbaar waar bezoekers kunnen genieten van een maaltijd.
 • Kluisjes: Er zijn kluisjes beschikbaar waar bezoekers hun persoonlijke spullen kunnen opbergen.

Faciliteiten

 • Sauna’s: Er zijn verschillende soorten sauna’s beschikbaar, waaronder een Finse sauna en een infraroodsauna.
 • Stoombad: Er is een stoombad beschikbaar waar bezoekers kunnen ontspannen.
 • Jacuzzi: Er is een jacuzzi beschikbaar waar bezoekers kunnen genieten van warm water en bubbels.
 • Zwembad: Er is een zwembad beschikbaar waar bezoekers kunnen zwemmen en ontspannen.
 • Relaxruimtes: Er zijn verschillende relaxruimtes beschikbaar waar bezoekers kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen.

Gay Sauna Rotterdam zorgt ervoor dat alle diensten en faciliteiten op een professionele en hygiënische manier worden aangeboden. Bezoekers kunnen erop vertrouwen dat ze een aangename en veilige ervaring zullen hebben.

Veiligheid en Etiquette in Gay Sauna rotterdam

Gay sauna’s kunnen een veilige en ontspannen omgeving zijn voor mensen van alle seksuele geaardheden. Het is echter belangrijk om enkele basisregels te volgen om de veiligheid en het comfort van alle gebruikers te waarborgen.

Veiligheid

In gay sauna’s is het belangrijk om bewust te zijn van je omgeving en de mensen om je heen. Hier zijn enkele veiligheidstips:

 • Laat waardevolle spullen thuis of berg ze op in een kluisje.
 • Gebruik altijd een condoom bij seksuele activiteiten.
 • Gebruik geen drugs of alcohol in de sauna.
 • Wees bewust van de tekenen van ongewenste of ongepaste aandacht en meld dit bij het personeel.

Etiquette

Er zijn ook enkele etiquette-regels die gevolgd moeten worden in een gay sauna:

 • Respecteer de privacy van andere gebruikers en kijk niet ongepast naar anderen.
 • Vraag altijd om toestemming voordat je iemand aanraakt.
 • Wees respectvol en vriendelijk tegenover anderen.
 • Ruim je eigen rommel op en houd de sauna schoon voor anderen.

Door deze eenvoudige regels te volgen, kunnen alle gebruikers genieten van een veilige en comfortabele ervaring in de sauna.

Evenementen en Thema-avonden

Gay Sauna Rotterdam organiseert regelmatig evenementen en thema-avonden om haar bezoekers te vermaken en te laten ontspannen. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende activiteiten die u kunt verwachten.

Evenementen

De evenementen bij Gay Sauna Rotterdam zijn altijd een groot succes. De sauna organiseert regelmatig feesten, concerten en andere culturele evenementen. Deze evenementen worden aangekondigd op de website en op de sociale media van de sauna. Het is raadzaam om op tijd te reserveren, want de evenementen zijn vaak snel uitverkocht.

Thema-avonden

De thema-avonden bij Gay Sauna Rotterdam zijn een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van verschillende activiteiten. Elke avond heeft een ander thema en biedt verschillende activiteiten, zoals karaoke, bingo, filmavonden en meer. Hieronder vindt u een overzicht van de thema-avonden bij Gay Sauna Rotterdam:

 • Maandag: Badkledingdag
 • Dinsdag: Naakt dag
 • Woensdag: Fetish avond
 • Donderdag: Jockstrap avond
 • Vrijdag: Naked party
 • Zaterdag: Relax dag
 • Zondag: Sunday Funday

Op de thema-avonden zijn er vaak speciale kortingen en aanbiedingen. Het is raadzaam om de website van Gay Sauna Rotterdam te raadplegen voor meer informatie over de actuele thema-avonden en evenementen.

Hoe Een Gay Sauna Te Kiezen

Wanneer je op zoek bent naar een gay sauna in Rotterdam, zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het kiezen van de juiste sauna voor jouw behoeften.

Locatie en bereikbaarheid

Een van de belangrijkste factoren om te overwegen bij het kiezen van een gay sauna is de locatie. Kies een sauna die gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer of met de auto. Het is ook belangrijk om te controleren of er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar is in de buurt van de sauna.

Voorzieningen

Het is ook belangrijk om te kijken naar de voorzieningen die worden aangeboden in de sauna. Sommige sauna’s hebben bijvoorbeeld een zwembad of een jacuzzi, terwijl andere sauna’s zich meer richten op de sauna-ervaring zelf. Kies een sauna die de voorzieningen biedt die jij belangrijk vindt.

Hygiëne en netheid

Hygiëne en netheid zijn essentieel in elke sauna, maar vooral in een gay sauna. Kies een sauna die goed onderhouden wordt en waarvan de faciliteiten schoon zijn. Het is ook belangrijk om te controleren of de sauna regelmatig wordt schoongemaakt en of er voldoende schoonmaakmiddelen beschikbaar zijn voor de gasten.

Klantenservice

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de klantenservice van de sauna. Kies een sauna waar het personeel vriendelijk en behulpzaam is en waar je je op je gemak voelt. Het is ook belangrijk om te controleren of de sauna een dresscode heeft en of er speciale evenementen of thema-avonden worden georganiseerd.

Door rekening te houden met deze factoren kun je de juiste gay sauna in Rotterdam kiezen voor een ontspannen en plezierige ervaring.

Vervoer en Accommodatie

Als u van plan bent om naar de Gay Sauna Rotterdam te gaan, zijn er verschillende opties beschikbaar voor vervoer en accommodatie.

Vervoer

De sauna is gelegen in het centrum van Rotterdam en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende tram- en buslijnen die stoppen bij de nabijgelegen halte Schiedamse Vest. Vanaf hier is het slechts een korte wandeling naar de sauna.

Als u met de auto komt, zijn er verschillende parkeergarages in de buurt waar u uw auto kunt parkeren. Houd er rekening mee dat parkeren in het centrum van Rotterdam duur kan zijn.

Accommodatie

Er zijn verschillende hotels en hostels in de buurt van de sauna waar u kunt verblijven. Hier zijn enkele opties:

 • Hotel Rotterdam – Dit hotel ligt op slechts een paar minuten lopen van de sauna en biedt comfortabele kamers tegen redelijke prijzen.
 • King Kong Hostel – Dit trendy hostel ligt op ongeveer 10 minuten lopen van de sauna en biedt betaalbare accommodatie in een stijlvolle omgeving.
 • Holiday Inn Express Rotterdam – Central Station – Dit moderne hotel ligt op ongeveer 15 minuten lopen van de sauna en biedt comfortabele kamers en een uitgebreid ontbijtbuffet.

Zorg ervoor dat u uw accommodatie ruim van tevoren boekt, vooral tijdens drukke periodes zoals het hoogseizoen en evenementen in de stad.

(Visited 2.482 times, 1 visits today)

Delen op:

Registreer eerst een account op gaysite.nl om uw uw reactie kwijt te kunnen.

Gerelateerde Blogs
Categorieën:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.