Niet burgelijk correct, wél speels!

gay sauna amsterdam

Gay Sauna Amsterdam: Alles wat je moet weten

In Amsterdam zijn er verschillende sauna’s die populair zijn bij de LGBT+ gemeenschap, waaronder de Gay Sauna Amsterdam. Deze sauna biedt een veilige en comfortabele omgeving voor mannen om te ontspannen en te genieten van de vele faciliteiten die worden aangeboden. De sauna is gelegen in het hart van de stad en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Bij de Gay Sauna Amsterdam kunnen mannen genieten van verschillende sauna’s, waaronder een Finse sauna, een infrarood sauna en een stoombad. Er zijn ook verschillende ontspanningsruimtes, waaronder een lounge met open haard en een dakterras met een prachtig uitzicht over de stad. Daarnaast biedt de sauna ook massages en andere behandelingen aan om de ervaring nog meer te verbeteren.

De Gay Sauna Amsterdam is een populaire bestemming voor zowel lokale bewoners als toeristen. Het is een geweldige plek om nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van de ontspannen sfeer. Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen of een plek om nieuwe vrienden te maken, de Gay Sauna Amsterdam is een geweldige keuze.

Geschiedenis Van Gay Sauna’s In Amsterdam

Gay sauna’s zijn al tientallen jaren een belangrijk onderdeel van de Amsterdamse homoscene. Het begon allemaal in de jaren ’70, toen de eerste sauna’s werden geopend in de stad. Deze sauna’s waren voornamelijk gericht op mannen en boden een veilige en discrete plek om andere mannen te ontmoeten.

In de jaren ’80 en ’90 groeide het aantal gay sauna’s in Amsterdam snel. Er werden nieuwe sauna’s geopend en bestaande sauna’s werden uitgebreid en gemoderniseerd. Veel van deze sauna’s boden niet alleen een plek om te ontspannen en te socialiseren, maar ook om seksuele contacten te hebben.

Tegenwoordig zijn er nog steeds veel gay sauna’s in Amsterdam te vinden. Sommige zijn klein en intiem, terwijl andere groter en luxueuzer zijn. Veel sauna’s bieden ook extra faciliteiten, zoals een bar, een restaurant, een fitnessruimte en een zwembad.

Hoewel de populariteit van gay sauna’s in Amsterdam door de jaren heen is afgenomen, blijven ze een belangrijk onderdeel van de homoscene in de stad. Veel sauna’s organiseren regelmatig evenementen en thema-avonden, waardoor ze nog steeds een populaire bestemming zijn voor homoseksuele mannen in Amsterdam en daarbuiten.

Belangrijkste Gay Sauna’s In Amsterdam

Thermos

Thermos is een van de bekendste en populairste gay sauna’s in Amsterdam. Het heeft een ruimte van 1000 vierkante meter en biedt verschillende faciliteiten, waaronder een sauna, stoombad, bubbelbad, zwembad, darkroom, en meer. Er zijn ook privékamers beschikbaar voor degenen die meer privacy willen.

De sauna is gelegen in het centrum van Amsterdam en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is geopend van maandag tot en met zondag en biedt verschillende thema-avonden en evenementen.

Nieuwezijds

Nieuwezijds is een andere populaire gay sauna in Amsterdam. Het heeft een oppervlakte van 450 vierkante meter en biedt verschillende faciliteiten, waaronder een sauna, stoombad, bubbelbad, zwembad, darkroom, en meer. Er zijn ook privékamers beschikbaar voor degenen die meer privacy willen.

De sauna is gelegen in het hart van de stad en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is geopend van maandag tot en met zondag en biedt verschillende thema-avonden en evenementen.

Beide sauna’s zijn populair onder de lokale bevolking en toeristen en bieden een veilige en comfortabele omgeving voor de LGBTQ-gemeenschap.

Hoe Te Bereiken

De Gay Sauna Amsterdam is gelegen in het hart van Amsterdam en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Hier zijn enkele manieren om er te komen:

Met het openbaar vervoer

De Gay Sauna Amsterdam ligt op slechts een paar minuten lopen van het Centraal Station van Amsterdam. Vanaf het station kunt u tram 4, 14 of 24 nemen en uitstappen bij de halte Dam. Vanaf daar is het slechts een korte wandeling naar de sauna. Als alternatief kunt u bus 22 nemen en uitstappen bij de halte Spui. Vanaf daar is het ook slechts een korte wandeling naar de sauna.

Met de auto

Als u met de auto komt, kunt u het beste parkeren in de buurt van de sauna. Er zijn verschillende parkeergarages in de omgeving, waaronder de parkeergarage bij de Bijenkorf. Houd er rekening mee dat parkeren in het centrum van Amsterdam duur kan zijn en dat er vaak verkeersopstoppingen zijn.

Met de fiets

Als u in Amsterdam woont of als u de stad op de fiets verkent, is de Gay Sauna Amsterdam gemakkelijk te bereiken met de fiets. Er zijn verschillende fietspaden in de omgeving en er is voldoende ruimte om uw fiets te parkeren.

Kortom, de Gay Sauna Amsterdam is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de auto en de fiets.

Wat Te Verwachten

Als je nog nooit eerder een gay sauna hebt bezocht, kan het een beetje intimiderend lijken. Maar maak je geen zorgen, de gay sauna’s in Amsterdam zijn een gastvrije en ontspannen omgeving waar je jezelf kunt zijn.

Bij binnenkomst krijg je een handdoek en een sleutel voor je kluisje. Je kunt je dan omkleden en je handdoek om je middel knopen voordat je de faciliteiten gaat verkennen.

De meeste gay sauna’s hebben verschillende sauna’s, stoombaden, bubbelbaden en zwembaden. Er zijn ook ontspanningsruimtes waar je kunt relaxen en genieten van een drankje.

In de sauna’s en stoombaden is het gebruikelijk om naakt te zijn, maar als je je daar niet comfortabel bij voelt, kun je een handdoek omslaan. Hetzelfde geldt voor de ontspanningsruimtes.

Sommige gay sauna’s bieden ook massages en andere behandelingen aan, dus als je daar interesse in hebt, informeer dan bij de receptie naar de mogelijkheden.

Het is belangrijk om te onthouden dat de gay sauna’s in Amsterdam een veilige en respectvolle omgeving zijn voor iedereen. Houd je aan de huisregels en respecteer de privacy van andere bezoekers.

Veiligheidstips

Wanneer je een bezoek brengt aan een gay sauna in Amsterdam, is het belangrijk om enkele veiligheidstips in acht te nemen. Hieronder staan enkele tips om je bezoek zo veilig mogelijk te maken:

 • Draag altijd slippers of sandalen om uitglijden te voorkomen.
 • Neem geen waardevolle spullen mee naar de sauna. Laat deze thuis of berg ze op in een kluisje.
 • Houd je drankje altijd goed in de gaten en accepteer geen drankjes van vreemden.
 • Gebruik altijd een condoom bij seksuele activiteiten en zorg ervoor dat je deze op de juiste manier gebruikt.
 • Wees voorzichtig met drugsgebruik. Gebruik nooit drugs die je niet kent en deel geen drugs met anderen.
 • Als je je onveilig voelt of ongewenste aandacht krijgt, spreek dan het personeel aan. Zij zijn er om je te helpen en zullen ingrijpen indien nodig.

Door deze veiligheidstips in acht te nemen, kun je optimaal genieten van je bezoek aan de gay sauna in Amsterdam en zorgen dat je veilig blijft.

Lokale Wetten En Regelgeving

In Amsterdam, zijn er verschillende wetten en regelgevingen die van toepassing zijn op gay sauna’s. Hieronder staan enkele belangrijke lokale wetten en regelgevingen die bezoekers van Gay Sauna Amsterdam moeten kennen.

 • Leeftijdsgrens: De minimumleeftijd voor toegang tot Gay Sauna Amsterdam is 18 jaar. Bezoekers moeten een geldig identiteitsbewijs kunnen tonen om toegang te krijgen tot de sauna.
 • Drugsbeleid: Het is ten strengste verboden om drugs te gebruiken of te verkopen in de sauna. Bezoekers die betrapt worden op het gebruik of de verkoop van drugs, worden onmiddellijk uit de sauna gezet en kunnen worden aangehouden door de politie.
 • Hygiënevoorschriften: Gay Sauna Amsterdam houdt zich aan de hoogste hygiënenormen. Bezoekers worden geacht zich aan de hygiënevoorschriften te houden, zoals het gebruik van handdoeken en het schoonmaken van de sauna’s na gebruik.
 • Privacybeleid: De privacy van de bezoekers van Gay Sauna Amsterdam wordt strikt beschermd. Er zijn geen camera’s of andere surveillance-apparatuur in de sauna’s of kleedkamers.
 • Toegankelijkheid: Gay Sauna Amsterdam is toegankelijk voor mensen met een beperking. Er zijn speciale faciliteiten beschikbaar voor mensen met een handicap, zoals rolstoeltoegankelijke kleedkamers en douches.
 • Algemene voorwaarden: Bezoekers van Gay Sauna Amsterdam moeten akkoord gaan met de algemene voorwaarden van de sauna. Deze voorwaarden omvatten onder meer het respecteren van de privacy van andere bezoekers en het naleven van de huisregels van de sauna.

Het is belangrijk dat bezoekers van Gay Sauna Amsterdam zich bewust zijn van deze lokale wetten en regelgevingen om een aangenaam en veilig verblijf in de sauna te garanderen.

Conclusie

De Gay Sauna Amsterdam is een populaire bestemming voor zowel lokale inwoners als toeristen die op zoek zijn naar ontspanning en intimiteit. Het biedt een breed scala aan faciliteiten en activiteiten, waaronder sauna’s, stoombaden, jacuzzi’s, zwembaden en nog veel meer.

De sfeer in de sauna is ontspannen en gastvrij, en het personeel is vriendelijk en professioneel. Bezoekers worden aangemoedigd om hun grenzen te respecteren en te communiceren met andere gasten om een veilige en plezierige ervaring te garanderen.

De sauna biedt ook verschillende thema-avonden en evenementen, zoals fetish-avonden en live-optredens, die bijdragen aan de unieke en spannende sfeer van de locatie. Bovendien is de Gay Sauna Amsterdam gunstig gelegen in het centrum van de stad, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor iedereen die de stad bezoekt.

Over het algemeen biedt de Gay Sauna Amsterdam een geweldige ervaring voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en intimiteit in een veilige en gastvrije omgeving.

(Visited 402 times, 1 visits today)

Delen op:

Registreer eerst een account op gaysite.nl om uw uw reactie kwijt te kunnen.

Gerelateerde Blogs
Categorieën:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.