Niet burgelijk correct, wél speels!

Designer Bobby Berk stopt na 8e seizoen met Queer Eye
2023-05-06 17:51:34 epa10613237 US television host Bobby Berk attends the 2nd annual Gold Gala at The Music Center in Los Angeles, California, USA, 06 May 2023. The gala, hosted by the nonprofit Gold House, honors Asian and Pacific Islanders who have most significantly impacted culture and society in the last year. EPA/CAROLINE BREHMAN

Designer Bobby Berk stopt na 8e seizoen met Queer Eye

Designer Bobby Berk stopt na het achtste seizoen met de Netflix-hitserie Queer Eye. Dat maakte hij maandag bekend op X. Berk maakte vanaf 2018 deel uit van het team van het programma, samen met kok Antoni Porowski, hairstylist Jonathan Van Ness, cultureel expert Karamo Brown en kledingdeskundige Tan France.

“De liefde die ik de afgelopen zes jaar heb ontvangen van jullie, de fans, was geweldig”, schrijft Berk. “Jullie zijn familie voor me. Daarom maak ik met zwaar gemoed bekend dat ik na seizoen 8 ga stoppen met het programma.” Hij geeft geen specifieke reden maar zegt “dat mijn reis met Queer Eye voorbij is. Het is geen gemakkelijk besluit, maar wel een noodzakelijk besluit. Jullie gaan nog meer van mij zien.”

In Queer Eye nemen vijf gay mannen deelnemers onder handen van wie het leven niet helemaal lekker loopt. De vijf experts leren mensen gezonder koken, geven hun huis een opfrisbeurt, helpen ze meer zelfvertrouwen te krijgen en nemen hun kapsel en kleding onder handen. Queer Eye, gebaseerd op de gelijknamige serie die van 2003 tot en met 2007 te zien was, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grote succesnummers van Netflix.

© 2023 ANP alle rechten voorbehouden (ANP Producties – ANP-131123-174)

(Visited 136 times, 1 visits today)

Registreer eerst een account op gaysite.nl om uw uw reactie kwijt te kunnen.

Gerelateerde Blogs

Laatste artikelen:
Categorieën:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.